Kategorier
Ukategorisert

Tur til Belgia for deltagelse i minnesmarkering ved Minnesmerket over 132 wing i Grimbergen 3.november 2017.

Vi følger opp vårt flotte minnesmerke i Grimbergen og legger ned krans på Scrambles vegne på den militære minnedagen 3.11.17.

Arrangementet i år organiseres av den Norske Militære Misjon til NATO. Vi har ikke mottatt detaljene, men er forespeilet at det vil foreligge snart. For de som definitivt ønsker å delta er det lurt allerede nå å bestille billetter for bedre pris på flyturen.

Vi antar at seremonien ved minnesmerket vil være ca kl 11, og anbefaler derfor ankomst kvelden før (2.11), feks med SAS torsdag 2/11 kl 16:20 med ankomst Brussel 18:20.

Det er også antydet at det blir en enkel tilstelning etter arrangementet. Scramble vil uansett planlegge en felles middag 3.11; og vi vil gjerne ha tilbakemelding på om du/dere ønsker å delta på dette.
Vi anbefaler derfor avreise fra Brussel 3.11 etter kl 21, evt lørdag 4.11.

Vi planlegger også en felles tur til en av nabobyene 4.-5.11. Vi drar i en felles minitaxi og nyter litt kultur, god mat og blir bedre kjent. Dette var veldig hyggelig i fjor hvor vi dro til den pittoreske byen Ghent og kan anbefales. Jeg kommer tilbake til valg av by og hotellforslag. Vi anslår at vi er tilbake på Brussel flyplass søndag 5.11 ca kl 17.00.

Når det gjelder hotell er dette opp til hver enkelt, men vi foreslår Hotel Abbey som er informert om våre planer. De vil gjøre det de kan for oss, selv om dette er off-season og hotellet i prinsippet er stengt. Avhengig av hvor mange vi blir vil de kunne tilby middag/frokost.

For videre planlegging er det fint om du/dere gir meg beskjed om deltakelse slik at det blir mulig å planlegge fellesmåltider og evt felles transport.
Gjerne på epost post@scramble.no. Vi sender ut felles epost etterhvert som programmet blir klart.

Vi sees i Grimbergen!

Med vennlig hilsen
Carl Stousland
Scramble