Kategorier
Ukategorisert

Grimbergen invitasjon Seremoni 10/11 2023

page1image12319568

Hei alle sammen, medlemmer og venner av Scramble,

Tiden flyr og det er igjen markeringen i Grimbergen 10/11 2023. Vår årlige markering med kransseremoni og sosial sammenkomst. 

Flere har allerede varslet at de ønsker å delta og derfor sender vi en liten «teaser» og påmelding for å bringe på det rene hvor mange som planlegger deltagelse. Dagen, for de som ikke er kjent med forhistorien er det markeringen av den militære minnedagen, som normalt markeres den første fredag i november på flyplassen i Grimbergen. Samlingspunkt minnesmerket reist for å hedre våre fedre i 132(N)ving. 

Det er i år 7 år siden minnesmerket ble avduket under en storslått markering. Siden den gang har Scramble hvert år markert dagen med en krans av mange kranser. I fjor hadde vi den spesielle glede av å være slottseierens gjester –  på slottet hvor vingens offiserer holdt til i 1944.

Jeg minner også om den tradisjonelle og private plan for turen som for de fleste omfatter også helgen. 
Vi drar ned på Torsdag og for de som er nede tidlig nok, møter Frans og Linda van Humbeek og spiser en middag sammen på Fenikshof – Grimbergen Bar & Restaurant. Hotell er Abbey hvis vi blir mange nok eller Thermae Grimbergen.

Fredag kl 11:00 er det seremoni ved minnesmerket på Grimbergen flyplass, med taler, krans nedleggelse og nasjonalsanger. Deretter følger en «reseption» på stedet med servering og sosialt samvær. Kvelden avsluttes med felles middag, også på Fenikshof – Grimbergen Bar & Restaurant

For de som vil forlenge oppholdet har vi funnet oss en charmerende by i Belgia hvor vi vandrer rundt sammen eller på egen hånd. Normalen er at vi holder sammen og finner et passende sted hvor vi kan spise og ta en kaffe avec med ditto hyggelige samtaler. Det er noe underlig med den fellesfølelsen vi etterkommere opplever, nesten som en søsken flokk som kommer sammen. Det viser seg fort at vi har mer som binder enn som skiller. Samme gjelder våre Scramble venner. Hvilken by eller tettstede vi drar til er heller ikke helt klart og 

På søndagen drar vi hjemover og har fylt opp men gode minner frem til neste år. 

Hvis du eller dere har planer om å delta i år, og hvilke dager –  gi meg beskjed slik at jeg kan bidra med noen innspill og forslag. (Antallet deltagere kan medføre at vi kan åpne det store hotellet.) 

Hilsen
Scramble 
Carl Stousland

post@stousland.no
sms til 90016916