Kategorier
Ukategorisert

Etterlysning ifm bokprosjekt om Major Leif Lundsten fra Østre Toten!

A photo of Leif from his days in Canada (Morten Lundsten)

Major Leif  Lundsten i Canada

Undertegnede holder på med en bok om Major Leif Lundsten fra Østre Toten (331 skvadron) Lundsten døde 9 juni 1944. Han var en markant person i 331 skvadron frem til hans død.I tillegg var han testpilot hos Vickers-Supermarine i 1943 og testfløy en utrolig mendge Spitfires. Han står med tilsammen cirka 300 Spitfires fløyet, fra Mk I til Mk XIV. En bragd som ingen annen nordmann slår (og få utlendinger også kan konkurrere med).

Bildene skal benyttes i boken som blir hetende SPITFIRE STORIES, Leif Lundsten the story of a forgotten legend.

Er det noen som har bilder fra tiden på North Weald/Bognor Regis/Kjeller/eller i Canada som viser Major Lundsten? Boken er snart ferdig og det haster å få frem evt bilder som kan benyttes i denne sammenheng. 

Ta en titt på vedlagte bilde av major Lundsten og sjekk om du har noen i ditt private arkiv av ham i denne perioden.

Bilder eller informasjon om mulige kilder bes formidlet post@scramble.no eller direkte til undertegnede på toridarlarsen@gmail.com

På forhånd takk,  
Tor Idar Larsen