Kategorier
Ukategorisert

Spitfire Saga – utgivelse av bind 5

Bind 5 av historieverket Spitfire Saga, forfattet av Cato Guhnfeldt er i trykken og forventes klar for markedet 24.november 2014. Dette må være årets julegavetips.

For de som ikke kjenner bøkene så kan vi bare understreke at dettte er et enestående praktverk, utgitt av Wings Forlag av Cato Guhnfeldt, og skildrer livet og innsatsen til de som utgjorde de to norske skvadronene 331 og 332 unde siste verdenskrig. Cato Guhnfeldt har gjennom nitidig innsats, gjennom intervjuer med deltagere og arkivsøk klart å dokumentere en historie som ellers ville vært tapt for ettertiden. Dette er bøker som etterkommere av flyvåpenets veteraner bør ha i sin besittelse.

Han er til orientering allerede i gang med (antagelig) siste bind 6 som tar oss frem til frigjøringen i 1945.

Boken (eller også øvrige bind) kan bestilles ved henvendelse direktet til Cato Guhnfeldt Wings Forlag AS pr mail catoguhn@online.no eller tlf 908 35 851.