Kategorier
Ukategorisert

Minner om årsmøte 5.april kl 19:00 Løkkegangen 1-3, inng Observatoriegaten

Hei Scramble venner

Minner om vårt årsmøte 5.april.  Det blir først et kåseri av Cato Guhnfeldt som snakker om Spitfire Saga og krigens dager på kontinentet og foranledningen til oppføringen av et minnesmerke i Grimbergen.

Foruten standard agenda for årsmøte vil nok endel dreie seg om minnesmerket som Scramble har initiert og står ansvarlig for. Dette blir et høydepunkt for foreningen med avduking 4.november i Grimbergen. Vi haper mange av våre medlemmer vil delta.

Vi bør vite hvor mange som kommer på årsmøte pga tilbud om kaffe/kake,  så fint om vi kan ha info om deltagelse senest dagen før (4/4).

For dere som ikke er medlemmer, men som ønsker å delta/søke medlemskap – ta kontakt for påmelding pr mail post@scramble.no eller tlf/sms til Carl Stousland på 900 16 9 16.